Tomislav Blažević

- VODITELJ NABAVE I LOGISTIKE -

Kao voditelj nabave i logistike Tomislav pomno bira dobavljače svih naših sirovina kako bismo vam osigurali najbolju kvalitetu po najpovoljnijim cijenama. Također, nadzire rad skladišta i proizvodnje te osigurava kvalitetu aromatičnih proizvoda koji čine neizostavne dijelove vašeg doma. Aromaterapiju i Aromaru upoznao je i zavolio kroz programe Aroma Akademije. Od tada je aromaterapija nizostavan dio njegovog privatnog i poslovnog života.

Slobodno vrijeme Tomislav provodi u dugim šetnjama prirodom i roštiljanju. 


Omiljeno eterično ulje: Aromara Metvica, paprena.
Omiljeni blend: Elixir St. Rocha.
Omiljeni Aromara proizvod: Crni kim PLUS.

Helena Šintić

- COMMUNITY MANAGER -

Helena je u Aromaru stigla iz svijeta neprofitnih udruga, a rad u području aromaterapije predstavlja logičan nastavak njenog interesa za zdrav život. Uz marketing i kreiranje promotivnih materijala, Helena, po struci prevoditeljica, osigurava dostupnost i razumljivost naših sadržaja i informacija stranoj publici.  U njenim postovima možete uživati na Aromarinoj Facebook stranici, kreira članke na Aromara blogu, a u slobodno vrijeme voli vježbati, putovati, čitati i otkrivati novu muziku.


Omiljeno eterično ulje: Aromara Cimet, kora.
Omiljeni blend: Sretan Božić.
Omiljeni Aromara proizvod: Hidrolat Neroli.

Siniša Boras

- IZVRŠNI VODITELJ -

Siniša je nakon osamnaestogodišnjeg iskustva u diskografskoj industriji odlučio spojiti svoj širok spektar poslovnih znanja i vještina s ljubavlju prema prirodi i zdravom načinu života. U Aromari nadgleda i brine za poslovne procese, unutarnju i vanjsku suradnju, otvara nove poglede i katalizira procese. Organizira poslovanje ostalih djelatnika tvrtke, ugovara suradnje i organizira vanjske suradnike Aromara tima. Nadgleda i organizira rad prodajnog osoblja.

U slobodno vrijeme s obitelji mahnito pritišće pedale svojeg brdskog bicikla, s obitelji juri po prirodi u potrazi za skrivenim blagom, rješava logičke glavolomke i sluša glasnu muziku.


Omiljeno eterično ulje: Aromara Papar, crni.
Omiljeni blend: Elixir St. Rocha.
Omiljeni Aromara proizvod: Pso-ex.

Margareta Hojkurić

- ASISTENTICA U PRODAJI -

Margareta je aromaterapiju otkrila i zavoljela školovanjem u Aroma Akademiji, nakon čega je upisala Školu homeopatije. Prirodni pristup zdravlju i izrada prirodnih pripravaka pretvorili su se u dugogodišnje prijateljstvo s Aromarom, a od 2015. godine i u zaposlenje. Margareta se bavi poslovima prodaje, brine o kupcima i njihovim narudžbama te stručnom savjetovanju, a obavlja i administrativne dužnosti.

Slobodno vrijeme Margareta provodi s obitelji, a kao zaljubljenica u prirodu voli planinariti i šetati.

Omiljeno eterično ulje: Aromara Neroli.
Omiljeni blend: Neroli u bergamotu.
Omiljeni Aromara proizvod: Aroma Essence Sunshine.

 

Milka Ergarac

- SURADNICA U PRODAJI -

Ekonomistica Milka ima bogato iskustvo u svijetu prodaje, a s Aromarom se upoznala kroz programe Aroma Akademije. Prvi susret pretvorio se u aromatičnu ljubav, pa se Milka na obostrano veselje pridružila Aromara timu. Milka se bavi poslovima prodaje, brine o kupcima i njihovim narudžbama, obilazi ih i opskrbljuje. Nerijetko ćete je susresti na Aromarinim promocijama i radionicama u sklopu koncepta Game of Life with Mara Doljak. 

Vesela i okretna, Milka provodi vrijeme na relaciji Zagreb - Slunj.

Omiljeno eterično ulje: Aromara Mandarina.
Omiljeni blend: Jasmin u naranči.
Omiljeni Aromara proizvod: Gyno pro.

Dolly

-VODITELJICA REKREACIJSKOG TIMA-

Dolly brine da su svi zaposlenici dobro raspoloženi i omogućuje im duge šetnje u predivnoj prirodi uz Sutlu gdje često nastanu i neke od najkreativnijih ideja. Zaljubljenica u noćna lutanja i aromaterapiju voli zaspati uz nekoliko kapi Kamilice u lavandinu na svom krevetiću. Nigdje ne ide bez Insectoff spreja na krznu, koji ju štiti od dosadnih nametnika.

U slobodno vrijeme se voli sunčati na balkonu, kada joj vremenske prilike to dopuste.

Omiljeno eterično ulje: Aromara Lavanda.
Omiljeni blend: Kamilica u lavandinu.
Omiljeni Aromara proizvod: Insectoff spray.

Oreo

- ASISTENT U REKREACIJI -

Oreo brine za fizički spremnije zaposlenike, kojima omogućava šetnje jačeg intenziteta, po potrebi i uz trčanje. Posvećen je podizanju koncentracije i fokusa šetača, koji se u ured vraćaju spremni na sve izazove radnog dana. Osim Insectoff spreja na krznu, za dobar odmor na uzglavlju koristi nekoliko kapi Matičnjaka u palmarozi.

Slobodno vrijeme provodi planirajući sljedeću šetnju.

Omiljeno eterično ulje: Aromara Citronela.
Omiljeni blend: Matičnjak u palmarozi.
Omiljeni Aromara proizvod: Insectoff spray.