Prirodna zaštita od komaraca 

INSECTOFF - 100% prirodno protiv komaraca, krpelja i drugih nametnika

Adekvatna zaštita od komaraca, krpelja i drugih nametnika osnovni je preduvjet za uživanje u većini ljetnih aktivnosti na otvorenom. Nelagodno zujanje oko glave, ubodi koji rezultiraju svrbežom, oteklinama, a u rjeđim slučajevima i ozbiljnim bolestima koje prenose nametnici...

Želite li pritom izbjeći štetne kemikalije iz komercijalnih sredstava za zaštitu, možda vam se čini kako je zaštita od insekata nemoguća misija. Imamo super vijest za vas: potpuno prirodno sredstvo za zaštitu koje je učinkovito i pouzdano, a pritom i blago za vašu kožu...postoji, i zove se INSECTOFF.

INSECTOFF je 100% prirodna mješavina 9 eteričnih ulja repelentnog djelovanja. Ova mješavina dostupna je u obliku spreja i blenda. Već je dugo među najpopularnijim je Aromara proizvodima, a apsolutni je must-have tijekom toplih proljetnih i ljetnih dana. Insectoff je 100% biljnog porijekla, pogodan za vegane. Ne sadrži aditive i konzervanse.

INSECTOFF nije testiran na životinjama. Štoviše, pogodan je za upotrebu na psima i mačkama, kojima pruža zaštitu od buha i krpelja.

Djelovanje:

Odbija nametnike (komarce, krpelje, buhe, uši, moljce, itd.).

Ublažava upalne procese uzrokovane ubodom insekata i osigurava brži oporavak nadražene kože.

INSECTOFF me totalno oduševio jer sam jedan dan otisla nasprejana u povrtnjak i nakon 3 sata niti jedan ubod komarca! Sljedeći dan, u isto vrijeme otišla u vrt, ali bez da sam se nasprejala i nakon cca sat vremena nisam više mogla izdržati koliko sam uboda imala. Otišla u kuću, isprala ubode i cijela se našpricalala INSECTOFF sprejem. Vratila se u povrtnjak i ostala još 2 sata, bez ijednog novog uboda. Savršeno!

Laura

Upotreba

INSECTOFF je izrazito 'svestran' te ga, uz primarnu namjenu zaštite kože i tijela od nametnika, možete koristiti i za zaštitu prostorija, odjeće, planinarske ili izletničke opreme...

Sprejem Insectoff poprskajte

Odjeću.

Prostor u kojem boravite.

Namještaj, posteljinu, tepihe.

Unutrašnjost automobila.

Kožu (zaštita od uboda).

Mjesta uboda insekata na koži (umiruje nadraženu kožu).

Kućne ljubimce (psa ili mačku).

Ja koristim Insectoff i predobar je, čak i za peseke, protiv nametnika i komaraca!!! Miris predivan!!

Dubravka

INSECTOFF je dostupan i u koncentriranom obliku, kao INSECTOFF MIX. Ovaj blend je među našim je korisnicima omiljeno i pouzdano sredstvo za ublažavanje iritacija nastalih ubodima, a uz zaštitu prostora u kojem ga koristite, pruža i svjež, ugodan miris.

Insectoff MIX možete:

Dodati u aroma svjetiljku.

Nakapati na rubove odjeće (oko nogavica, rukava, ovratnika) prije izlaska u prirodu.

Razrijediti u baznom ulju prema izboru i nanijeti na kožu.

Nanositi na mjesto uboda svakih 5 min dok se koža ne vrati u normalno stanje.

Nakapati na vaticu i staviti u auto.