NESANICA

Prirodna aromaterapeutska rješenja djeluju kao podrška dobrim navikama.  Eterična ulja i proizvodi na njihovoj bazi opustit će vas, ublažiti tjeskobu i rastresenost, te stvoriti mirnu atmosferu u vašoj spavaćoj sobi. Pritom valja uzeti u obzir i antistresno djelovanje eteričnih ulja – uz kvalitetniji san, ublažavanje stresa odrazit će se i na način na koji provodite dane.

Pri vrhu popisa prirodnih aromaterapijskih pripravaka protiv nesanice nalazi se blend KAMILICA U LAVANDINU. Ovaj blend ima blago sedirajuće djelovanje. Ublažava napetost i anksioznost, stanja koja često uzrokuju manjak sna.

Uz blend KAMILICA U LAVANDINU, valja spomenuti i druge blendove i eterična ulja koja se u aromaterapiji koriste protiv nesanice. Najpoznatije je definitivno eterično ulje lavande, a koristiti možete i eterična ulja matičnjaka, mažurana, lavandina, bergamota, kamilice, te blendove MATIČNJAK U PALMAROZI i NEROLI U BERGAMOTU. Svim je ovim eteričnim uljima i blendovima zajedničko izraženo antistresno, opuštajuće i sedirajuće djelovanje.

Koristite u aroma svjetiljci ili difuzeru. Također možete nakapati do 8 kapi na maramicu ili blazinicu te staviti uz uzglavlje.

Možete si prirediti i večernju kupku. Do 8 kapi blenda ili eteričnog ulja dodajte u žlicu meda ili sojinog vrhnja, te umiješajte u punu kadu tople vode. Večernji spa u udobnosti vašeg doma!

Studije pokazuju kako topli tuš prije spavanja potiče opuštanje živčanog sustava, a time olakšava i padanje u san. Večernji ritual upotpunite aroma masažom opuštajućim uljem AEP RELAX. Kombinacija zvjezdastog anisa i lavande umiruje, opušta i djeluje kao odlična priprema za san, a samo ulje je lagano i brzo se upija – izvrsno za korištenje prije spavanja.

Odaberite hidrolat kamilice ili lavande kao prirodni sprej za posteljinu. Hidrolati imaju umirujuća i antistresna svojstva, kao i eterična ulja dobivena od spomenutih biljaka, uz nešto blaži miris. 

AEP RelaxMatičnjak u palmarosiKamilica u lavandinuRuža hidrolatNeroli hidrolat

Kamilica, njemačka, eterično uljeLavanda, eterično uljeBergamot, eterično uljeVetiver, eterično uljeMažuran, eterično uljeCeler, eterično uljeMatičnjak, eterično ulje

<<< NATRAG NA POPIS INDIKACIJA